Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Баня на годината > Партньори

Партньори

ГРАДЪТ Медиа Груп

ГРАДЪТ Медиа Груп е издател на сп. “Градът” (наследник на в. „Строителство Градът”, издаван от 1997 г. до 2015 г.), организатор на Национален конкурс „Сграда на годината“ (от 2002 г.), професионалните серии за сградно строителство и инвестиции Building Innovation Forum Series, инвестиционните форуми BalREc, годишна конференция „Стратегическа инфраструктура България“, Академия ГРАДЪТ.

Списание „НАШ ДОМ”

Списание „НАШ ДОМ” - едно от най-големите и уважавани списания за архитектура, дизайн и обзавеждане на българския пазар. Списанието се издава от 1967 г. и се ползва с изключително висока репутация в професионалните среди на архитекти, дизайнери, производители на мебели и строители.

Списание „Идеален дом"

Вече 18 години списание „Идеален дом" е водещо месечно издание за архитектура и обзавеждане на дома. Списанието печели сериозна читателска аудитория с богатството от интериорни решения на изявени дизайнери за дома и офиса. То е незаменим съветник за всеки, решил да внесе стил, уют и комфорт в дома си с многобройните идеи за преустройство, обзавеждане и декориране. Постоянната рубрика „На практика" ориентира читателите в предложенията за цени, обзавеждане, кулинарни идеи. Традиция за списанието е конкурсът за реализирани проекти на български архитекти „Къща на годината".

"Oще за КЪЩАТА"

"Oще за КЪЩАТА" е онлайн списание, ориентирано към крайния потребител. Списанието разглежда проблеми на строителството, проектирането, технологиите и материалите, касаещи инвеститора на фамилната къща. Списанието предлага справочник за различни услуги, консултации и съвети. Съдържа много примери за реализации и проекти на фамилната къща, интериора и градината.

сп. Строители

СТРОИТЕЛИ - списание за строителна техника, материали, технологии, инструменти, е специализирано периодично издание за професионалното строителство в България. В него се публикува информация за продукти и технологии, отнасящи се до грубия строеж, довършителните работи, сградните инсталации и системите за енергийна ефективност. Изданието представя всички аспекти на съвременното строителство.
http://stroiteli.elmedia.net
http://fb.me/SpisanieStroiteli
 

Списание MD

Списание MD мебелен дизайн и интериор излиза без прекъсване от есента на 2005 г. За сравнително краткото време на своето съществуване то успя да наложи своя неповторим графичен стил и дизайн, а пълният текст на английски го прави четено и ценено не само у нас, но и по цял свят.

MD не само информира, но и формира интерес към истинските постижения в архитектурата и дизайна.

От 2013 г. MD е единственото българско списание, прието за член на престижната международна асоциация на специализираните издания в областта на мебелите и интериора IAFP.

Строители бг

Строители Бг е информационно издание, специализирано в областта на строителството, архитектурата и иновациите. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

https://www.stroiteli.bg/

 

Дибла

ПРОФЕСИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ИНТЕРИОРЕН И ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН

В началото на 2014 dibla.com претърпя прераждане и коренна промяна, за да отговори на новите изискванията на времето, истинските потребности на гилдията и очакванията на потребителите на дизайнерския продукт. dibla.com се превърна в най-ползотворното и перспективно място за изява на интериорни и продуктови дизайнери, , което позволява на крайните потребители бързо и лесно да наемат интериорен дизайнер спрямо своите критерии. Към днешна дата в платформата са регистрирани над 1400 интериорни студиа, които представят над 7000 интериорни проекта. Проектите ежегодно се класифицират и награждават в елитна церемония пред 1500 гости - Dibla Design Awards - годишните награди за интериорен дизайн, организирани от DIBLA.

сп. Жилища
сп. "Интериор Дизайн Магазин и Архитектура"

Списание "Интериор Дизайн Магазин и Архитектура" е водещо периодично издание за интериор, дизайн и архитектура. То излиза на българския пазар вече 15 години и има утвърдени позиции, както сред потребителите на стоки и услуги на интериора и екстериора, така и сред специалистите в бранша.
На страниците на списанието ще намерите актуални интериори от България и света, новини за световни и локални събития, тенденции, новости и продукти на водещи световни и наши дизайнери и производители.
Списанието има практическа насоченост и показва най-доброто на българския пазар от обзавеждане, услуги и технологии.
Разпространява се в цялата страна чрез разпространителски мрежи и абонамент.