Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Баня на годината > Партньори

Партньори

Професионалните общности

Камара на архитектите в България
сп. Архитектура

Списание „Архитектура“ е издание на Съюза на архитектите в България (САБ) и официално с това си име излиза за първи път през 1954 г. Предшественик е на още по-старо издание на БИАД (1894г.). Без прекъсване от тогава до днес основната му роля е безпристрастното и своевременно отразяване на архитектурното творчество в България и по света. Списанието е единствената медия запазила през годините духа на архитектурна теория и критика. Главни редактори (Александър Обретенов, Борислав Стоянов, Иван Рахнев, Пейо Бербенлиев, Пантелей Греков, Здравко Генчев, Росен Вълков, Мария Давчева) и членове на редколегията са били едни от най-значимите и уважавани български архитекти и учени. В списъка на автори на различни по характер материали могат да се видят редом едно до друго имената на световно известни архитекти, български доайени, млади изследователи и докторанти, студенти и преподаватели в сферата на архитектурното образование.
Сп. Архитектура излиза в шест книжки годишно. Тиражът му е 2 000 броя. 
Във всяка книжка има актуални рубрики, но и постоянни като „Съвременна българска и световна архитектура”, „Архитектурни портрети”, „Книжнина”, „Годишнини”,„История и теория”, „Архитектурно образование и алтернативни модели”, „Конкурси”, „Гост на броя” и др.

BRAVACASA

BRAVACASA e утвърдeн лидер на пазара на списанията за интериор и дизайн. Вече десет години BRAVACASA показва безспорните български и световни примери за добър дизайн и архитектура. BRAVACASA формира модерни оценки и критерии за добър вкус и стил. BRAVACASA е oриентирано към хората с усет към стилния начин на живот и интерес към идеите и тенденциите в интериора и обзавеждането на дома. Със специфичната си информация BRAVACASA отговаря на нуждите и на професионално ангажираните с архитектура, проектиране, интериорен и мебелен дизайн. BRAVACASA e част от голямото семейство на QM MEDIA заедно с AMICA, L’EUROPEO И MAX.

ГРАДЪТ Медиа Груп

ГРАДЪТ Медиа Груп е издател на сп. “Градът” (наследник на в. „Строителство Градът”, издаван от 1997 г. до 2015 г.), организатор на Национален конкурс „Сграда на годината“ (от 2002 г.), професионалните серии за сградно строителство и инвестиции Building Innovation Forum Series, инвестиционните форуми BalREc, годишна конференция „Стратегическа инфраструктура България“, Академия ГРАДЪТ.

сп. Жилища
Списание „Идеален дом"

Вече 18 години списание „Идеален дом" е водещо месечно издание за архитектура и обзавеждане на дома. Списанието печели сериозна читателска аудитория с богатството от интериорни решения на изявени дизайнери за дома и офиса. То е незаменим съветник за всеки, решил да внесе стил, уют и комфорт в дома си с многобройните идеи за преустройство, обзавеждане и декориране. Постоянната рубрика „На практика" ориентира читателите в предложенията за цени, обзавеждане, кулинарни идеи. Традиция за списанието е конкурсът за реализирани проекти на български архитекти „Къща на годината".

"Oще за КЪЩАТА"

"Oще за КЪЩАТА" е онлайн списание, ориентирано към крайния потребител. Списанието разглежда проблеми на строителството, проектирането, технологиите и материалите, касаещи инвеститора на фамилната къща. Списанието предлага справочник за различни услуги, консултации и съвети. Съдържа много примери за реализации и проекти на фамилната къща, интериора и градината.

сп. "Интериор Дизайн Магазин и Архитектура"

Списание "Интериор Дизайн Магазин и Архитектура" е водещо периодично издание за интериор, дизайн и архитектура. То излиза на българския пазар вече 15 години и има утвърдени позиции, както сред потребителите на стоки и услуги на интериора и екстериора, така и сред специалистите в бранша.
На страниците на списанието ще намерите актуални интериори от България и света, новини за световни и локални събития, тенденции, новости и продукти на водещи световни и наши дизайнери и производители.
Списанието има практическа насоченост и показва най-доброто на българския пазар от обзавеждане, услуги и технологии.
Разпространява се в цялата страна чрез разпространителски мрежи и абонамент.

 

 

Списание MD

Списание MD мебелен дизайн и интериор излиза без прекъсване от есента на 2005 г. За сравнително краткото време на своето съществуване то успя да наложи своя неповторим графичен стил и дизайн, а пълният текст на английски го прави четено и ценено не само у нас, но и по цял свят.

MD не само информира, но и формира интерес към истинските постижения в архитектурата и дизайна.

От 2013 г. MD е единственото българско списание, прието за член на престижната международна асоциация на специализираните издания в областта на мебелите и интериора IAFP.

Списание „НАШ ДОМ”

Списание „НАШ ДОМ” - едно от най-големите и уважавани списания за архитектура, дизайн и обзавеждане на българския пазар. Списанието се издава от 1967 г. и се ползва с изключително висока репутация в професионалните среди на архитекти, дизайнери, производители на мебели и строители.

Вестник „Строителство имоти“

Вестник „Строителство имоти“ е национален седмичник, на пазара е от 1992 година. Насочен е към конкретна група читатели – представителите на бизнеса и на строителния бранш, архитекти, строителни инженери, агенции за недвижими имоти, изобщо – активни хора. Абонати на вестника са и браншовите строителни организации, всички държавни институции, свързани с проектантско-инвестиционния процес, областните управи и общинските администрации на големите български градове.

Като браншово издание вестникът има висока степен на достоверност на информацията и ефективни послания, защото говори на един език със своите читатели. Вестникът има и електронен вариант, особено популярен в строителната гилдия.

View Sofia

Удоволствието да имаш стил

View Sofia e най-популярният портал за мода и лайфстайл в България.

View Sofia е напълно авторски проект.

View Sofia работи за това нещата, сътворени тук, да са еднакво добри и дори по-добри от нещата, сътворени навън.

View Sofia е във всеки момент отворена за добри идеи, свежи хрумвания, забележки, и всеки друг градивен коректив.

1 към 1 в строителството

1към1 в строителството е информационен портал за строителство, архитектура, дизайн, инвестиции, градоустройство, идеи за дома и офиса, двора, градината, ремонта в къщи, фасадата, покрива. Новини, инвестиции, имоти.