Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Баня на годината > Партньори

Партньори

DIBLA

DIBLA е най-голямата платформа за дизайн в България: dibla.com

ГРАДЪТ Медиа Груп

ГРАДЪТ Медиа Груп е издател на сп. “Градът” (наследник на в. „Строителство Градът”, издаван от 1997 г. до 2015 г.), организатор на Национален конкурс „Сграда на годината“ (от 2002 г.), професионалните серии за сградно строителство и инвестиции Building Innovation Forum Series, инвестиционните форуми BalREc, годишна конференция „Стратегическа инфраструктура България“, Академия ГРАДЪТ.

Дарик радио

Дарик радио днес е най-авторитетното частно радио в страната, отличава се с висока разпознаваемост и обществено доверие. 

Социалната ангажираност, аналитичните политически предавания, дискусиите и открития форум, превърнаха Дарик радио в едно от малкото места в българския ефир, където свободното изразяване е реална програмна политика.

Марката Дарик е гаранция за точна, обективна и актуална информация, иновативна маркетингова и програмна политика, лидерство в създаване на големи проекти, промоционални кампании и обществени инициативи.
 

Списание „Идеален дом"

Вече 18 години списание „Идеален дом" е водещо месечно издание за архитектура и обзавеждане на дома. Списанието печели сериозна читателска аудитория с богатството от интериорни решения на изявени дизайнери за дома и офиса. То е незаменим съветник за всеки, решил да внесе стил, уют и комфорт в дома си с многобройните идеи за преустройство, обзавеждане и декориране. Постоянната рубрика „На практика" ориентира читателите в предложенията за цени, обзавеждане, кулинарни идеи. Традиция за списанието е конкурсът за реализирани проекти на български архитекти „Къща на годината".

"Oще за КЪЩАТА"

"Oще за КЪЩАТА" е онлайн списание, ориентирано към крайния потребител. Списанието разглежда проблеми на строителството, проектирането, технологиите и материалите, касаещи инвеститора на фамилната къща. Списанието предлага справочник за различни услуги, консултации и съвети. Съдържа много примери за реализации и проекти на фамилната къща, интериора и градината.

сп. "Интериор Дизайн Магазин и Архитектура"

Списание "Интериор Дизайн Магазин и Архитектура" е водещо периодично издание за интериор, дизайн и архитектура. То излиза на българския пазар вече 15 години и има утвърдени позиции, както сред потребителите на стоки и услуги на интериора и екстериора, така и сред специалистите в бранша.
На страниците на списанието ще намерите актуални интериори от България и света, новини за световни и локални събития, тенденции, новости и продукти на водещи световни и наши дизайнери и производители.
Списанието има практическа насоченост и показва най-доброто на българския пазар от обзавеждане, услуги и технологии.
Разпространява се в цялата страна чрез разпространителски мрежи и абонамент.

 

 

Списание MD

Списание MD мебелен дизайн и интериор излиза без прекъсване от есента на 2005 г. За сравнително краткото време на своето съществуване то успя да наложи своя неповторим графичен стил и дизайн, а пълният текст на английски го прави четено и ценено не само у нас, но и по цял свят.

MD не само информира, но и формира интерес към истинските постижения в архитектурата и дизайна.

От 2013 г. MD е единственото българско списание, прието за член на престижната международна асоциация на специализираните издания в областта на мебелите и интериора IAFP.

Списание „НАШ ДОМ”

Списание „НАШ ДОМ” - едно от най-големите и уважавани списания за архитектура, дизайн и обзавеждане на българския пазар. Списанието се издава от 1967 г. и се ползва с изключително висока репутация в професионалните среди на архитекти, дизайнери, производители на мебели и строители.

„Строителство имоти“

Строителство имоти“ е национален седмичник, на пазара е от 1992 година. Насочен е към конкретна група читатели – представителите на бизнеса и на строителния бранш, архитекти, строителни инженери, агенции за недвижими имоти, изобщо – активни хора. Абонати на вестника са и браншовите строителни организации, всички държавни институции, свързани с проектантско-инвестиционния процес, областните управи и общинските администрации на големите български градове.

Като браншово издание вестникът има висока степен на достоверност на информацията и ефективни послания, защото говори на един език със своите читатели. Вестникът има и електронен вариант, особено популярен в строителната гилдия.