Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > The bath room > Автори

Автори

Fimera Design

Fimera Design

Fimera Design е студио за интериорен и продуктов дизайн, което създава хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, мебели и продукти. Fimera Design вярва, че качеството на изпълнение е важно не по-малко от гениалността на идеята и предлага цялостна услуга от...

Fimera Design

Fimera Design

Fimera Design е студио за интериорен и продуктов дизайн, което създава хармонични, функционални и неочаквани решения за обществени и лични пространства, мебели и продукти. Fimera Design вярва, че качеството на изпълнение е важно не по-малко от гениалността на идеята и предлага цялостна услуга от проектиране на пространството до избора на най-малкия детайл от обзавеждането. Студиото е създадено през 2006 г. от трима млади дизайнери - Мая Костова-Сбиркова, Иван Гроздев и Валери Маринов, които се срещат в Лесотехническия университет в София и 5 години по-късно основават Fimera Design. Паралелно с това помагат активно за създаването и развиването на професионалната общност в България. Повече от всичко вярват, че могат да променят средата и да направят живота по-добър. Или поне малко по-красив. Дизайнът не е тяхна работа, а движеща сила. Взети заедно, са идеалното съотношение вода:земя:огън.

Две години по-късно от създаването си, Fimera Design е сред най-търсените и продуктивни студиа в България, с портфолио от над 50 обекта и запазено място на страниците на списанията за архитектура и дизайн. Проектира с еднаква страст и вдъхновение както мини апартаменти с ограничени бюджети, така и луксозни хотелски комплекси, заведения, магазини, офиси и обществени сгради. Fimera Design твърди, че няма универсална формула за добър дизайн. Започва всеки нов проект на чисто и безусловно избира експеримента пред проверените и сигурни начини. Защото вярва, че само така можеш да надскочиш себе си.