Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!





Забравена парола
Начало > The bath room > Бисквитки и защита на личните данни

Бисквитки и защита на личните данни

I. БИСКВИТКИ

  1.  „Бисквитките“ са малки текстови файлове, които се генерират и съхраняват на устройството, през което Посетителят посещава сайтовете. Те са широко използвана технология, която предоставя на Посетителя следните възможности: по-лесно и бързо сърфиране; защитена връзка със Сайтовете; по-добро потребителско изживяване чрез предоставяне на съдържание, адаптирано спрямо личните интереси на посетителя/регистрирания потребител.
  2. Информацията, която се съхранява от „бисквитките“ на устройството на посетителя за ограничен период от време, може да се отнася до: конкретните уеб страници и реклами, които посетителят е посещавал; видът на ползвания браузър; информация, която посетителят вече е предоставил – например разрешение за ползване на "бисквитки" – в тези случаи не се налага повторното въвеждане на същите данни.
  3. Дружеството има право да съхранява данни в крайното съобщително устройство на Посетителя, освен ако Посетителят не изрази изрично несъгласието си за това, което Посетителят може да направи по всяко време.
  4.  Ако продължите да използвате този Уебсайт, след като сте уведомени за използването на бисквитките, Вие потвърждавате, че сте прочели и приемате нашата Политика за бисквитките.Това съгласие може да бъде оттеглено във всеки момент, като Посетителят деактивира ползването на „бисквитки“ чрез настройките на браузъра си. Деактивацията може да доведе до неправилно функциониране на сайта. За повече информация посетете официалния уебсайт на своя браузър.

 

II. ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА УЕБСАЙТОВЕТЕ НА IDEAL STANDARD

  1. Дружеството е администратор на лични данни, надлежно регистриран като такъв в регистъра, поддържан от Комисията за защита на личните данни и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите Потребители с оглед нуждите на www.thebathroom.bg или banianagodinata.com, като същевременно има задължението да опазва в тайна тези лични данни, да не ги използва за други цели, нито да ги предоставя на трети лица, 
  2. Когато Потребител се регистрира в www.thebathroom.bg/banianagodinata.com, той доброволно предоставя личните си данни. Ако тези данни не бъдат предоставени, то регистрацията не може да бъде завършена, което означава, че Потребителят няма да може да участва в конкурса Баня на годината или в Партньорската ни програма. 
  3. Потребителят доброволно предоставя личните са данни. Част от данните са необходими за сключването на договора за Партньорската ни програма, а част от данните се предоставят допълнително, ако Потребителят пожелае. 
  4. Дружеството ще събира, съхранява, обработва и използва личните данни на Потребителя за целите на участие в Конкурса или Програмата, както и за защита на законните си интереси. 
  5. Лични данни могат да се споделят с упълномощени от „Идеал Стандарт – Видима“ АД трети лица като дружества извършващи куриерски услуги, дистрибутори и други,  за връчване на награди (при участие в Конкурса) или за целите на изпълнение на Договор за продажба и доставка на поръчана стока. Лични данни могат да бъдат разкривани и на други трети лица, тогава, когато това е задължително по закон или е необходимо за защита на законните интереси на Идеал Стандард Видима АД.
  6. Потребителят е длъжен да полага всички грижи, които се налагат, с цел опазване на паролата си, и в случай на неправомерен достъп до профила му или при вероятност от такъв достъп, незабавно да ни уведоми.  Потребителят има право на достъп и правото на коригиране на събраните негови лични данни, което може да упражни на thebathroombg@idealstandard.com.
  7. С приемането на настоящите Общи условия, Посетителят се съгласява и с Политиката за поверителност на уебсайтовете на Ideal Standard, където подробно се описват всички права и задължения на страните по отношение събиране, ползване и опазването на личните данни.