Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > The bath room > Партньорска програма

Партньорска програма

Ние, в Идеал Стандарт, не залагаме само на създаването на иновативни и качествени продукти. Ние създаваме различен подход в начина на работа с професионалистите като правим връзката с нас лесна и удобна.

Точно за това Ви каним да се включите в новата ни Партньорска програма.

 

 

За кого е предназначена?

Програмата е подходяща за интериорни дизайнери и архитекти, които практикуват самостоятелно или като част от екипа на по-голямо студио, като Идеал Стандарт приветства както професионалисти с дългогодишен опит, така и младите им колеги. 

Чрез тази програма ние подкрепяме професионалното Ви развитие, като Ви даваме достъп до ценни за Вашата работа дигитални ресурси и възможност за получаване на помощ по всяко време чрез екипа на TheBathRoom. Освен това, при покупка от магазин-участник в програмата, Вие имате право на специална отстъпка.

За повече информация - обърнете се към екипа на TheBathRoom.

 

 

 

Как да участвате?

Обадете ни се и ние ще Ви помолим да попълните някои данни за себе си. След одобрение от наша страна ще получите своите персонален номер и карта, които Ви дават редица привилегии, включително ползване на отстъпка в магазини-участници в програмата на територията на България.

 

 

 

Вход за партньори