Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > The bath room > За Thebathroom

За Thebathroom

Вярваме, че хората трябва да имат своята идеална баня като постижим стандарт. Ние създаваме качествени бани вече над 100 години. Това са нещата, които правим – от мивки и тоалетни чинии до вани и смесители. Ние сме специалисти в проектирането, производството и дизайна на идеалната баня. Вижте повече на www.idealstandard.bg

Екип

Александър Бояджиев
Архитект

Александър Бояджиев

Експерт дизайнерска програма в „Идеал Стандарт – Видима“ АД  

Александър Бояджиев е магистър програма „Архитектура“ в „НБУ“ и докторант към департамент „Архитектура“ на НБУ. Тема: "Жилищна политика в урбанистичния и исторически контекст на европейския град" с ръководител доц. Г. Георгиев.

 

Контакти

E-mail: aboyadzhiev@idealstandard.com
Тел.: +359 2 9532 943; +359 888 927 533

Йоанна Петрова
Архитект

Йоанна Петрова

Експерт дизайнерска програма в „Идеал Стандарт – Видима“ АД

 

Йоанна Петрова е магистър програма „Архитектура“ в НБУ. През м. май 2018 г. печели второ място в 11-ти International Design Awards в категория Exhibits, Pavilions and exhibitions.

 

Йоанна е експерт в BIM сферата - работила е в софтуерна компания и е провеждала обучения на архитекти и студенти върху Vectorworks, специализиран BIM софтуер. 

 

Контакти:

E-mail: YPetrova@idealstandard.com

Тел.: +359 2 9532943

Моб.: +359 888 977 453

Въпроси и отговори

Какво е TheBathRoom?

TheBathRoom е мястото, посветено на цялостния дизайн за банята, един неизчерпаем източник на вдъхновение за архитекти, интериорни дизайнери и техните проекти.

Екипът на TheBathRoom се състои от квалифицирани специалисти в сферата на дизайна и архитектурата и е готов да Ви помогне и консултира във всяка ситуация: да намерите най-добрите решения за Вашите клиенти по отношение на дизайн, функционалност, водна ефективност, дълговечност, качество и много други аспекти на банята. 

Защо TheBathRoom?

Освен професионалното отношение на екипа на TheBathRoom, тук можете да се запознаете и с последните иновации и тенденции в продуктите за баня, разработени от Ideal Standard. Ние можем да:

- Ви посъветваме за най-добрите решения на Ideal Standard по отношение на дизайн, функционалност, водна ефективност, дълговечност, качество и много други аспекти на банята. Не изготвяме проекти за крайни клиенти. 

- Ви дадем конкретни ресурси – BIM и CAD файлове.

- Ви дадем повече информация за Парньорската програма на Ideal Standard и да Ви регистрираме за нея.

Мога ли да получа помощ по проекта ми за Баня на годината?

​​​​​​ДА! Целта на тазгодишното издание на Баня на Годината е да отличи решения и дизайни, които са работещи и в реална среда, което изисква детайлни технически познания, както и много умело познаване на продуктите на Идеал Стандарт. За да сте сигурни в реализуемостта на проекта си, както и за избора на оптимални решения - не се колебайте да запишете час за консултация с екипа на TheBathRoom. 

Мога ли да купя продукти от TheBathRoom?

TheBathRoom е шоурум, в който можете да видите всички най-нови продукти в спокойна и приятна обстановка. Екипът ни може да Ви предостави списък и контакти на дистрибуторите, с които работим, и от които можете да закупите продуктите ни.

Форма за запитване