Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > The bath room > Проекти

Проекти

Малката баня
Малка баня само с площ от 4 м 2 . Водещото в този проект бе събирането на функционалност и стил на едно място. Конзолната тоалетна чиния и мебели, както и вградените смесители за мивка и душ на Ideal Standard, дават усещането за лекота. Един пример за това как малкото пространство се превръща в зона за пълен релакс.
Строго и стилно: Банята на модерния човек
Да организираш едно пространство по най-добрия начин не e лека задача. Трите зони: мивка, тоалетна и душ са разположени така, че всяка от тях е на точното място. Използвани са вградени смесители за душ и мивка, както и конзолна тоалетна чиния с вградено казанче.  
Артистичната баня
Баня, състояща се от две зони: душ и умивалник. Мивка върху плот в комбинация със смесител с издължено тяло e идеалната комбинация за хора търсещи модерен стил и изящен дизайн. Душ зоната е отделена със стъклен параван. Смесителят е термостатен, даващ възможност за избор на температура на водата.
Огледална реалност
Най–доброто решение за малките санитарни помещения е да се използват конзолни тоалетни чинии и мивки. Светлите тонове и огледалата придават допълнителен простор и лекота в дизайна.