Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
10.10.2017

Защо избрахме темата за идеалната хотелска баня?

Споделяне във Facebook

Става съвсем несъзнателно, почти като ритуал – гостът влиза в хотелската стая, оставя куфара си и поглежда в банята. Днес посетителите имат особено високи изисквания по отношение на баните в хотелите. Те биха искали банята да е място, гарантиращо спокойствие и осигуряващо интимност за релаксиране след натоварен ден. Преди всичко тя трябва да е чиста и да представлява атрактивно кътче, което да възхити. Банята трябва да позволява свобода на движенията и комфорт за хората с намалени двигателни способности.

От гледна точка на хотелиерите аспектите са много повече. Банята трябва да е стилна, но и да позволява бързо и лесно почистване. Трябва да е функционална и с дълъг експрлоатационен живот. Трябва да съчетава ергономичен дизайн с функции за пестене на вода и енергия, което да спомага за намаляване на разходите. 

В продължение на повече от 100 години Ideal Standard е лидер в иновациите, разработката и производството на продукти за банята.  Нашата задача е да вдъхновяваме професионалисти като Вас с нови визии за границите на възможното. Хотелската баня е трудна тема. Често се налага да се правят компромиси, за да се намери баланс между всички изисквания към нея. Това, обаче, няма на се наложи, ако познавате цялостните висококачествени решения за баня на Ideal Standard.

Предлагаме Ви нашето предизвикателство и в същото време нашата помощ в търсенето на идеалната хотелска баня. Очакваме Вашите 3D проекти. Успех!