Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
17.02.2014

Виктор Василев, жури в Баня на годината 2013: Изявените проекти ще са тези, които най-добре са успели да открият това, което представлява марката Ideal Standard

Споделяне във Facebook

Участвали сте и сте печелили много международни конкурси. Какво е усещането да си участник в конкурс и сега, когато сте жури? Какъв съвет бихте дали на участниците?

За първи път участвам като жури. Усещането е много интересно, много приятно. От една страна усещам голяма отговорност. Като участник в конкурси си представям "творческата боязън" на всеки един, на неговия личен труд, защото е свързано с неговата душевност и като представяш идея връзката е по-сантиментална. Давам си напълно сметка за доверието, което тези хора имат спрямо нас - това е голяма отговорност. Ще се постарая да бъда на нивото на техните очаквания. Като съвет бих им казал да се запознаят добре с това, което представлява Ideal Standard - същността на марката. Да открият това, което прави тази марка специфична, отвъд самите продукти, което разграничава една марка от друга. За да успееш, наистина да направиш едно предложение да има смисъл в конкурса, трябва да откриеш това, което прави тази марка специфична и различна, да го използваш като водеща идея в своя проект.

Какво бихте оценили в проектите, които участват в конкурса Баня на годината 2013? Какви са очакванията ви?

Изявените проекти ще са тези, които най-добре са успели да открият това, което представлява Ideal Standard - същността на марката и нейната специфичност.

Пълното интервю в блога на Ideal Standard: http://bit.ly/1jL43vW