Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
20.11.2014

Светослав Тодоров и Краси Капитанов разкриват тайни за дизайна пред BravaCasa

Споделяне във Facebook

В новия брой на списание BravaCasa пред Лидия Манолова двама от най-популярните интериорни дизайнери повдигат завесата за „висшия пилотаж” в дизайна. В статията „До утре вечер в другия спектакъл” двамата дизайнери и жури в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 обръщат голямо внимание на новата категория в състезанието за дизайн - санитарно помещение в заведение: „Съгласни сме с определението „място за освежаване” – не само на тялото, но и на емоциите”.

Не може да се отрече, че най-зрелищните идеи в интериорния дизайн напоследък са свързани с местата за хранене и забавление, както и че те не спират пред вратата на тоалетните.

Изглежда че дизайнерите се противопоставят на табутата сериозно и превръщат тези зони в приключение за сетивата.

Елементът на спектакъл, присъщ на тоалетните в баровете и ресторантите, клубовете и театрите ги превръща в място, което ни потапя в света на фантазиите и въображението, се казва още в статията на BravaCasa.

Провокирани от новата категория в конкурса Ideal Standard Баня на годината – „Идеалното място за освежаване”, разговаряме с двама от членовете на журито – дизайнерите Светослав Тодоров и Красимир Капитанов.

Какво споделят двамата дизайнери, посетете http://www.blog.idealstandard.bg/

Още за „висшия пилотаж” в дизайна в новия брой на BravaCasa.