Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Стартира 19-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината
17.11.2022

Стартира 19-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

Споделяне във Facebook

Ideal Standard подготвя нови предизвикателства към архитекти и интериорни дизайнери в предстоящото издание на националния конкурс „Баня на годината“. В състезанието за интериор на баня категориите за участие са насочени както за архитекти и дизайнери и доказали се професионалисти, така и за студенти, които да се запознаят с многообразието от продукти на Ideal Standard, тяхната функционалност и приложение.

Националният конкурс Ideal Standard Баня на годината ще се проведе за 19-та поредна година. Три са новите категории, в които могат да подават проекти, желаещите за участие в конкурса:

1. Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“.

2. Категория за професионалисти: „Реализация с продукти на Ideal Standard“

3. Категория за студенти 3D проект: „Банята на модерния човек с подход Singular“

Концептуалните проекти трябва да бъдат разработени върху предварително зададена подложка. В проектите трябва да има само продукти Ideal Standard. Важни критерии за висока оценка са: добре подготвена документация на проекта, спазване на нормативните изисквания, функционалност на пространството и ергономичност и други. Критериите имат специфики, отговарящи на конкретната категория.

Гласуването на журито ще бъде в онлайн платформа. Журито, което ще оценява проектите, ще бъде в различен състав за всяка категория. То ще бъде обявено на 20 ноември, когато ще бъде даден старт на конкурса.

Заявки за участие в Ideal Standard Баня на годината се приемат от 20 ноември 2022 до 20 февруари 2023 година на официалния сайт на конкурса www.thebathroom.bg