Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Награди за първите подали проектите си
17.11.2020

Специални награди за първите подали проекти до 10 януари

Споделяне във Facebook

За всички участници първи подали проекти в 17-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината са предвидени специални тематични награди. Проектите трябва да са финализирани до 10 януари в някоя от трите категории: Идеалната семейна баня, Дизайнерска хотелска баня с Atelier Collections и Санитарно помещение в офиса. Няма ограничение за броя на 3D визуализациите от един автор. Проектите трябва да са съобразени и с критериите за всяка от категориите и да се използват предоставените планове за помещенията.

Крайният срок за всички останали участници е до 10 февруари 2021 година. Следва гласуване на жури - 11 - 20 февруари 2021 г. и гласуване на публика - 21 – 28 февруари 2021 г. Най-добрите проекти ще бъдат обявени и наградени на 5 март 2021 г.

Всички участници в конкурса се състезават за наградния фонд, който в този издание е на обща стойност 13 000 лв. Победителите във всяка от категориите, определени от журито e 2000 лв. Наградата за второ място на журито във всяка от категориите е 1000 лв. Наградата за трето място на журито е 500 лв.

Отличените от Медийните партньори на конкурса получават годишен абонамент за специализираното списание за архитектура „Detail“.

Наградата на публиката в трите категории е СПА уикенд за двама в България.

Подробни указания за изискванията за участие в 17-тото издание са публикувани в официалната платформа на конкурса: www.thebathroom.bg