Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Регламент за оценяване в конкурса „Баня на годината 2020“ и финално събитие
12.03.2021

Регламент за оценяване в конкурса „Баня на годината 2020“ и финално събитие

Споделяне във Facebook

Конкурсът „Баня на годината 2020“ се провежда за 17-та поредна година. В състава на журито участват известни и утвърдени български архитекти и дизайнери. Партньори са водещи издания в областта на архитектурата и интериорния дизайн, и професионалната общност „Дибла“.

Журито и медийните партньори гласуват в онлайн платформа, анонимно, без да знаят имената на участниците. Платформата се администрира от външна за Ideal Standard агенция. Проектите се оценяват по предварително зададени критерии на точкова система. След като всички са гласували, се сумират автоматично всички точки в системата. Едва тогава генерираните резултати са видими от екипа на Ideal Standard.

След като приключи гласуването на журито, проектите и техните автори стават публични на сайта на конкурса thebathroom.bg. Публиката подава своя глас през сайта и трябва да потвърди вота си от полученото съобщение на електронната си поща.

Поради неизвестността на развитие на епидемичната обстановка беше трудно планирането на финално събитие и определяне на точна дата. Съобразявайки се с обстановката и всички изисквания на Министерство на здравеопазването, каним само победителите в конкурса, за да връчим лично техните награди, и то при изключително прецизна организация. Всички победители ще бъдат обявени по време на излъчването на награждаването на 22 март в 19 ч.

В историята на конкурса победителите никога не са обявявани предварително. Призьорите са ставали известни на финалното събитие на конкурса.