Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
03.02.2014

Професионалисти с международен опит са в състава на журито

Споделяне във Facebook

Из интервю на Лазар Лазаров, Бизнес Лидер - клъстер България Идеал Стандарт Интернешънъл и председател на журито

Вие сте председател на журито, а кои са останалите членовете?

В състава на журито тази година има изключителни професионалисти в сферата на архитектурата и интериорния дизайн, получили признание не само у нас, но и в чужбина. Членове на журито са хора, с които и досега сме работили като арх. Албена Владимирова – Андреева, Величко Великов от Черга и Владислав Василев. Други членове на журито са от нашите партньори – Гена Събева, председател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България и Генчо Гоев, дизайнер и собственик на Dibla. В нашето жури са световноизвестни архитекти и дизайнери като Виктор Василев, Анелия Кондова и Уу-Хяк Парк от Koh design studio, Борислав Игнатов.

Част от нашето жури е и доц. д-р Борис Сергинов, завеждащ катедра „Дизайн” в НБУ; Кирил Станев, интериорен дизайнер и водещ в рубриката за интериор в предаването „Отблизо” по БНТ и Теменужка Захариева, блогър и интериорен дизайнер.

За да има приемственост с предишните конкурси решихме да включим и миналогодишните победители от конкурса Баня на годината Ралица Паунова и Мила Иванова.

Пълното интервю тук: http://bit.ly/1n7a7fc