Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Приключи гласуването в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2015
01.03.2016

Приключи гласуването в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2015

Споделяне във Facebook

Близо 5000 са гласовете на публиката в онлайн гласуването в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2015. До 29 февруари 4961 са гласувалите за подадените за участие 51 проекта в трите категории: „Идеалната баня Tonic II“, „Оптимизираната баня“ и „Иновативната баня“. Най-много са проектите в първата категория – 29, в която участниците дават предложение за идейна концепция по зададени размери на баня в еднофамилна къща. В категорията „Оптимизираната баня“ се състезават 12 проекта, в които участниците дават своето решение за оптимизация на реална баня по техен избор. В третата категория „Иновативната баня“ проектите са 10 и дават идеи за използване на нови технологии, продукти и материали в банята.

Фаворитите на публиката ще станат ясни на 16 март по време на официалната церемония по награждаването. Победителите, носители на приза „Баня на публиката 2015“, в трите категории получават право на участие в Майсторския клас на арх. Елиа Недков (член на журито), организиран от Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) през април 2016 г.

20 от гласувалите онлайн ще получат предметна награда – продукт на Ideal Standard, които ще бъдат обявени на страницата на конкурса и на фейсбук страницата след церемонията.

Професионално жури от 24 архитекти, интериорни и продуктови дизайнери, преподаватели също дадоха своите оценки и предстои да бъдат обобщени резултатите. Тримата участника от всяка категория, събрали най-много точки, ще бъдат обявени и ще защитят своя проект на официалната церемония на 16 март 2016 г. Носителите на приза „Ideal Standard Баня на годината 2015“ в трите категории получават парична награда от 1000 лв. и посещение на Международното изложение за обзавеждане и интериорен дизайн в Милано (Salone Internazionale Del Mobile) през април 2016.

Партньорите на конкурса също ще излъчат своите фаворити и ще връчат своите награди на церемонията на 16 март.

Партньори на 12-тото издание са: професионалните общности Асоциация на интериорните дизайнери и DIBLA. Медийни партньори на конкурса са: сп. Идеален дом, сп. Наш дом, сп. Браваказа, сп. Магазин, интериор, дизайн и архитектура, Градът Медиа Груп, списание MD, онлайн изданията „Още за къщата“ и „Жилища“, b2b медия и View Sofia.

Още за конкурса:

Фейсбук: https://www.facebook.com/ideal.standard.bathroom