Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Все още можете да се включите в конкурса "Баня на годината 2020"
27.01.2021

Наближава крайният срок за участие в 17-тото издание на конкурса „Баня на годината“

Споделяне във Facebook

До 10 февруари се приемат 3D проекти за участие в 17-тото издание на конкурса „Баня на годината“ в трите категории: Идеалната семейна баня, Дизайнерска хотелска баня с Atelier Collections и Санитарно помещение в офиса.

Предизвикателството към българските архитекти и интериорни дизайнери e да подготвят своите проекти с мисъл за дизайн, функция, естетика, устойчивост, безопасност, иновации, технологии, енергоефективност и пестене на ресурсите. Тези теми се отнасят и към новите условия, които преобърнаха живота на хората и доведоха до преоткриване на нови ценности, и един различен начин на живот. Начин предопределен от мисълта за по-висока степен на хигиена, здравна култура и социално общуване. Архитекти, дизайнери и проектанти имат тази важна роля да преобразят жизненото пространство с мисъл за човека, а санитарните помещения имат все по-важно място в дома, хотела и офиса.

Проектите трябва да отговарят на определени критерии за всяка категория и да се подадат за участие до 10 февруари. Следва гласуване на жури - 11 - 20 февруари 2021 г. и гласуване на публика - 21 – 28 февруари 2021 г. Най-добрите проекти ще бъдат обявени и наградени на 5 март 2021 г.

Тази година общият награден фонд е 13 000 лв.

Наградата за първо място на журито във всяка от категориите –  2000 лв.

Наградата за второ място на журито във всяка от категориите – 1000 лв.

Наградата за трето място на журито – 500 лв.

Отличените от Медийните партньори на конкурса получават годишен абонамент за специализираното списание за архитектура „Detail“.

Наградата на публиката в трите категории - СПА уикенд за двама в България.

Подробни указания за изискванията за участие в 17-тото издание са публикувани в официалната платформа на конкурса: www.thebathroom.bg