Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Конкурсът Баня на годината - сцена на дръзналите да се състезават
22.03.2023

Конкурсът Баня на годината - сцена на дръзналите да се състезават

Споделяне във Facebook

Конкурсът Баня на годината - сцена на дръзналите да се състезават

Националният конкурс „Ideal Standard Баня на годината“ и тази година предизвика интериорни дизайнери и проектанти да участват в 19-тото му издание и да покажат най-добрите интериори на 2022 г. Подадени са 45 кандидатури в трите категории.

В момента те са в един от най-решаващите етапи – оценката на компетентното жури. То е съставено от доказани професионалисти и е в различен състав за всяка от категориите: „Престиж и комфорт с Atelier collections в хотелската стая – 3d“, „Банята на модерния човек с подход Singular 3d проект“ и „Идеалната жилищна баня - реализация“.

В трета категория участва само една кандидатура, която за съжаление не получава възможността да се конкурира с други реализирани бани. Организаторите на конкурса решиха да затворят третата категория за журиране и да възнаградят смелостта и амбицията на участника със специална награда. Каква ще бъде тя, ще научим по време на финалното събитие на конкурса на 25 април в София Ивент Център.

Прозрачността на провеждане на конкурса Баня на годината, спазването на състезателния му характер, предоставянето на възможност интериорните дизайнери да бъдат оценени от доказани професионалисти са основни принципи, залегнали още при създаването на конкура преди 19 години. Да припомним, че целта на конкурса е да създаде конкурентна среда за идеи, където новаторството и оригиналността да се изявят и да получат признание и популярност. Само така можем да се надяваме, че издигаме културата на банята в България.