Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
24.02.2014

Генчо Гоев, жури в Баня на годината 2013: За да бъде забелязан един талант, най-лесно това става в състезание

Споделяне във Facebook

Ти си един от интериорните дизайнери, чийто талант е бил отличен именно на конкурси – на 22 години получаваш призове като „Дизайнер на годината” и „Най-проспериращ млад дизайнер”. Какво би посъветвал тези, които искат професионално да се занимават с дизайн и какво би препоръчал на участниците в конкурса Баня на годината 2013?

Първото, което ми минава през ума, е да не спират да работят и да правят идеите си по-добри и по-големи! Истината е, че за да бъде забелязан един талант, най-лесно това става в състезание, при което лесно може някой да се отличи и да покаже на какво е способен. За конкурса на „Баня на годината” това е една добра възможност при условие, че няма много фирми, които да дават възможност на проектантите да покажат на какво са способни, всеки трябва да се възползва и да си „свери часовника”.

Сега си част от журито на конкурса Баня на годината, а Dibla е партньор. Какви проекти очакваш да видиш?

Като част от журито се надявам да бъдем полезни и да дадем правилна оценка и насока на всеки участник. Очакванията, които имам, са да покажем на потребителите, че в България има дизайн и той е на конкурентно ниво в Европа и да видя, че всички участници са дали максимума от своите възможности.

Пълният текст на интервюто в блога на Ideal Standard: http://www.blog.idealstandard.bg/