Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
27.11.2014

Ателие „Оптимизация на банята”

Споделяне във Facebook

В рамките на 11-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 проведохме творческо ателие „Оптимизация на банята” със студенти в Студио "ПроЖектиране" в София, Университет по архитектура, строителство и геодезия.

Програмата на ателието включваше:

01: Иновативното шпионско проучване на Ideal Standard.

02: Психологията на клиента. Моята практика с клиентите ...– споделяне на опита на интериорния дизайнер Кирил Станев

03: Практическа задача – от профила на клиента и неговите нужди до реалния проект. Как да оптимизираме пространството-баня на три български семейства?

04: Единадесетото издание на конкурса Баня на годината 2014

Потопени в атмосферата на Ideal Standard студентите се запознаха с иновативно проучване на марката „Project Optimize”, широката гама продукти и възможностите, които имат, за да проектира различни бани удовлетворяващи уникалните нужди на своите потребители.

Специален гост на ателиетата бе интериорният дизайнер Кирил Станев, който е и жури в конкурса Баня на годината 2014. С финеса на професионалист той им разкри своите стъпки при работа с клиентите в някои от последните си проекти, станали корици на списанията Наш дом и Идеален дом.

Студентите бяха изправени и пред практическа задача, където да покажат наученото от университета, как да използват продуктите на Ideal Standard и да развихрят своето въображение. Пред участниците в ателието бяха представени три семейства с техните особености и изисквания, които ги предизвикаха да прекроят техните лични пространства – баня.

 

Още информация в блога на Ideal Standard: http://www.blog.idealstandard.bg/

Приятно гледане и на видеото: https://www.youtube.com/watch?v=bOxv56aAX1M