Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > Новини
14.02.2014

Асоциация на интериорните дизайнери в България е партньор на юбилейното издание на конкурса Баня на годината 2013

Споделяне във Facebook

Официалната церемония по връчването на наградите и честването на десетата годишнина на конкурса  Баня на годината, организиран от IDEAL STANDARD, ще се  проведе на 18.03.2014 г. в София Евент Център.

За десета поредна година се дава шанс на идейните проекти на млади таланти и доказани професионалисти  да бъдат презентирани пред публиката, а най-добрите от тях - отличени. Проектите ще се приемат до 24 февруари 2014 г. Журито гласува и избира най-добрите проекти в съответните категории, в периода 24 февруари – 4 март 2014 г. Интернет потребителите имат възможността да гласуват за своя фаворит на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Конкурсът както винаги ще бъде арена за представянето на иновативен подход по отношение на баланса между форма, пространство и функция.

Като партньори на десетото юбилейно издание на конкурса Баня на годината, с удоволствие Ви съобщаваме, че в журито на тазгодишната церемония ще вземе участие председателя на АИДБ - госпожа Гена Събева. Интервюто й за Конкурса можете да прочетете ТУК. Асоциацията от своя страна ще има възможност да връчи допълнителна грамота на проекта, който успее да се отличи с функционалност и стил.