Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > 58 проекта се състезават за приза Ideal Standard Баня на годината
25.03.2024

58 проекта се състезават за приза Ideal Standard Баня на годината

Споделяне във Facebook

58 проекта се състезават за приза Ideal Standard Баня на годината

На 25 април е официалната церемония по награждаването

Юбилейното 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината привлече за участие утвърдени професионалисти, работещите в сферата на интериорния дизайн и прохождащи млади дизайнери, търсещи възможност за изява.

Общо 58 проекти са подадени в двете категории, които тази година провокираха дизайнерите. В категорията „3D проект с Atelier Collections“, където водещи са висотата на въображението, стремежа за изява и амбицията да провокираш дори себе си, подадените за участие проекти са 32.

Във втората категория „Идеалната реализирана баня“ 26 проекта се включиха в конкурса. Голямото разнообразие на проектите показва многокатегорийното приложение на продуктите на Ideal Standard, а едновременно с това решенията придават собствен стил на мястото, било то жилище, хотел, офис пространство.

От 20 март започна гласуването на жури и медии. Те ще изберат своите фаворити до 3 април в онлайн платформа без да виждат кой е автор на проекта.

От 4 април проектите ще бъдат оценявани и от публиката.

На 25 април на официална церемония ще станат ясни победителите в 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината. Класираните на първо място от жури, медии и публика ще посетят столицата на дизайна - Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard призьорите ще бъдат посветени в тенденциите и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за обучение в Севлиево. Те ще бъдат посветени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се запознаят с голяма част от портфолиото на компанията. Авторите на проектите, класирани на трето място ще получат предметна награда – иновативната термостатна душ система ALU+ в цвят розе, носител на престижната награда iF Design.

 

За контакти:

Моника Костадинова

Ръководител “Връзки с обществеността и комуникации”

Идеал Стандарт – Видима АД

Mobile: +359 889 448 559

Email: MKostadinova@idealstandard.com