Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Новини и събития > За медиите
27.01.2015

Започна гласуването на жури и публика в 11-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014


На 27 януари от 13 часа стартира гласуването на жури и публика в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. 47 проекта се състезават в 4 категории за приза „Баня на годината 2014”.

Гласуването се провежда онлайн и продължава до 17 февруари.

Изберете своята баня фаворит на: http://www.banianagodinata.com/.

Голямата награда за победителите, избрани от журито, е творческа среща в Лондон с дизайнерите Дик Пауъл и Робин Левин.

11-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 преминава под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня”.

В конкурса участват 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard и се състезават в четири категории:

При гласуването журито ще се съобрази с няколко критерия: уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.

Председател на журито е Лазар Лазаров, Търговски директор клъстър България, Идеал Стандарт – Видима АД. В състава на журито са известни имена като: Красимир Капитанов, Светослав Тодоров, Fimera Design Studio – Мая Костова, Валери Маринов, Иван Гроздев; Димитър Петков,  арх. Албена Владимирова, арх. Борислав Игнатов, Величко Великов, Гена Събева, Генчо Гоев, Кирил Станев, доц. Борис Сергинов, Теменужка Захариева, арх. Николай Давидков, арх.Орлин Давчев, Ванча Байлова, Koh Design Studio.

По време на официалната церемония по награждаването ще станат ясни победителите от конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 в четирите категории: „Идеалната баня на моя дом”, „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня” и „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.

Избраниците на публиката в четирите конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с пропуск за събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.

Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.

По време на официалната церемония партньорите на конкурса - DIBLA и Асоциацията на интериорните дизайнери в България, Градът Медия Груп, сп. Идеален дом, сп. BravaCasa, сп. Наш дом,  kafene.bg, Още за къщата, b2b медия, също ще изберат своите фаворити.

Още за конкурса:

Блог: http://www.blog.idealstandard.bg/

Фейсбук: https://www.facebook.com/ideal.standard.bathroom