Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > The bath room > Дизайн и иновации > Технологията FirmaFlow Therm в новата серия термостатни смесители CerathermT

Технологията FirmaFlow Therm в новата серия термостатни смесители CerathermT

FirmaFlow Therm® e иновативен термостатен керамичен затварящ механизъм за душ системи, който предлага ненадминато качество, издръжливост и функционалност. Благодарение на него, новите смесители Ceratherm T са ненадминати по отношение на функционалност и в същото време са възможно най-тънки.

Преди повече от 50 години изобретихме керамичния затварящ механизъм в смесителите,  и оттогава непрекъснато усъвършенстваме нашите технологии и реализираме нови идеи. Така разработихме и FirmaFlow Therm® -  с по-малки размери, той осигурява безопасност и ефективност, като ни позволи да създадем форма, вписваща се във всяка баня. 

Изработен от устойчив на варовик полимер с фина решетъчна структура, FirmaFlow Therm® е проектиран да осигури за всеки продукт от колекцията дълъг и безпроблемен експлоатационен живот.

Благодарение на изключителната издръжливост на FirmaFlow Therm® , работата му е гарантирана за години напред. Ceratherm T е подходящ и за помещения с голям, и за такива с малък трафик на хора.

Уверяваме Ви, че когато е необходима поддръжка,необходимите части се набавят и сменят лесно.

 

 

По-малко вода и по-малко енергия при подобрена функционалност 

Интегрираните от нас контролни средства за регулиране предоставят много повече възможности за ефективно ползване на ресурси в сравнение с традиционните смесители. Температурата на водата в нашите термостатни смесители е предварително зададена и остава постоянна по време на ползването им. FirmaFlow Therm® гарантира, че желаната температура ще се достига много по-бързо.

Във време, когато водата се превръща във все по- ценен ресурс за планетата, част от нашия ангажимент е да я съхраняваме в ежедневието си. А термостатният механизъм автоматично контролира потоците топла и студена вода, като ви помага да я пестите. Екологичната настройка позволява да ограничите дебита до 50% без загуба на функционалност. А нашият ръчен душ Idealrain е снабден с ограничител на дебита, осигуряващ максимално ефективно разходване на водата.