Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > The bath room > Дизайн и иновации > Connect Air. Супер тънки. Супер функционални

Connect Air. Супер тънки. Супер функционални

Connect Air е най-новата колекция смесители на Ideal Standard, с която пишем нова глава от гордата ни история. Тя изразява новите тенденции, съдържа редица иновации и дългогодишния ни опит в решенията за бани. Смесителите са изключително тънки, започват от диаметър едва 37 mm и са едни от най-тънките на пазара. Това придава допълнителна свежест и лекота на дизайна им. Както при всички продукти на Ideal Standard, акцентът е върху съчетанието на дизайн и функция. Това ги прави идеалният избор.

Дизайнът на колекцията смесители е дело на българското дизайнерско студио Quadro в тясно сътрудничество с нашите инженери. Ето какво споделят създателите:

“Бяхме вдъхновени от идеята да изпълним един класически геометричен дизайн с усещането за въздушна лекота и за органично преливащи се контури. Основната част на смесителя е изпълнена като изящно, елегантно тяло с удължен силует. Чучурът сякаш израства от нея - изискан, гладък, с изчистени линии и меки ръбове.“

Разнообразието на модели в колекция Connect Air е голямо и предлага редица възможности за умивалници, вани и душове. Широкото разнообразие от височини, размери и конфигурации прави продуктите Connect Air подходящи за всеки проект. Connect Air предлага също и модели, които да отговарят на изискванията за интензивно ползване, като например в хотели, ресторанти, офиси. Част от смесителите в колекцията включват нашия нов затварящ механизъм FirmaFlow®,  ефективен и устойчив при продължителна употреба. Ако трябва да измервате, контролирате или управлявате разхода на вода, Connect Air е чудесно решение.

Connect Air предлага технологията BlueStart® за намаляване на потреблението на топла вода, а всички модели за умивалник са оборудвани с редуциращ дебита на 5 литра в минута аератор, който намалява консумацията на вода без загуба на комфорт. Моделите, предназначени за използване в обществени зони, разполагат с интегриран ограничител на топла вода и с нашия затварящ механизъм FirmaFlow®, който издържа почти два пъти по-дълго от тези, предлагани от нашите конкуренти.

Connect Air in public places