Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Баня на годината > Конкурсът до сега
20.02.2007

Баня на годината 2006

Споделяне във Facebook

На 20 февруари 2007 г. в Хотел „Кемпински Хотел Зографски”, зала „София Гранд” бяха връчени наградите в конкурса Ideal Standard Баня на 2006.

Гостите присъстваха на изискан спектакъл, с водещ Силвия Лулчева, допринесла с яркото си присъствие за живото и емоционално протичане на събитието. Актрисата умело се преобразяваше на сцената в различни образи – от стилна дама във вечерен тоалет, обявявайки победителите в конкурса, до изпитваща неземно блаженство жена във вана на Ideal Standard. Присъстващите в залата имаха възможност да се насладят и на атрактивните танцови изпълнения на момичетата от балет “Нова”, както и на завладяващите гласове на вокален квартет Voices, обрали овациите на публиката.

Филм за водата разкри неподозираните способности на живителната течност да възприема и запаметява всяко въздействие. Представени бяха и новите SPA продукти – TRIS и WWW – и двата разработени в Италия от Ideal Standard.

Участващите проекти бяха оценени от реномирано жури в състав: 

На финала на събитието бе обявено новото предизвикателство за четвъртите награди Баня на годината - 2007. Новите предложения - професионални или любителски ще се състезават за ваканция за двама на Малдивските острови.

 

НОМИНАЦИИ ЗА СЕМЕЙНА БАНЯ

НОМИНАЦИЯ 1

Аристократична баня, окъпана в лукс, съчетаваща иновативни продукти и класически дизайн. Семейство Проданови са заложили на признатото съвършенство на смесителите Class- изложени в музея на модерното изкуство в Ню Йорк и високотехнологичните продукти на Ideal Standard, създадени да създават удобство и комфорт

 

НОМИНАЦИЯ 2

Чистота и нежност струи от банята на г-н Баларев. Тук откриваме изчистен, пуристичен дизайн, без излишни украшения, но с изключително внимание към детайла. Меките, нежни форми на порцелановите изделия, създават среда, която гали сетивата и успокоява духа.

 

НОМИНАЦИЯ 3

Свръх модерно и уникално. Изборът на колекцията Sadler е проява на вещия подход и изискания вкус на г-н Коев към нещата. Интегрираният към мивката смесител, без видим отвор за оттичане, осигурява максимален комфорт, съчетан с последните тенденции за минимализъм в дизайна.

 

НОМИНАЦИЯ 4

Романтика и хармония излъчва банята на Виолета Георгиева . Изборът на продукти от колекците Avance и Small говори за ергономичен подход , съчетан с търсенето на хармония и мекота в изказа. Една спокойна атмосфера, която умиротворява сетивата и осигурява максимален комфорт.

 

НОМИНАЦИЯ 5

Отпускаща елегантност. Съчетанието между нежните земни цветове и овалните форми на продуктите Ideal Standard създават пространство, в което лесно се освобождаваш от ежедневния стрес. Без съмнение собствениците семейство Павлови могат да се насладят на усамотение и отдих в близка до природата среда.

 

НОМИНАЦИИ ЗА ХОТЕЛСКА И БИЗНЕС БАНЯ

НОМИНАЦИЯ 1

Аристократичната и стилна обстановка на баните на хотел Шератон за пореден път доказва твърдението, че звездите на хотела се броят в банята.

 

НОМИНАЦИЯ 2

Умело подбраните продукти Ideal Standard, изчистените детайли и меките цветове, допринасят за стилната и неповторима атмосфера на баните в хотел Salt Palace.

 

НОМИНАЦИЯ 3

Уют и топлина излъчват баните на Новотел Пловдив. Гостите на хотела ще останат очаровани от комбинацията между функционалност и красота.

 

НОМИНАЦИЯ 4

Резиденция Варна очарова със съчетанието на изискан лукс и бизнес атмосфера. Продуктите на Ideal Standard и модерния дизайн осигуряват комфорта и престижа на хотела.

 

НОМИНАЦИЯ 5

Типична бизнес атмосфера, съчетание на лукс и стилен дизайн. Иновативните и ергономични продукти на Ideal Standard ще изненадат приятно всеки гост и клиент на Адвокатско дружество Борислав Боянов и Ко.

 

Спечелилите

Категория “Семейна баня”

В категория “Семейна баня” журито награди банята на семейство Коеви от Габрово. Призът бе връчен на Лидия Коева от арх. Албена Владимирова – Андреева. Наградата е екскурзия за двама в Тайланд.

Свръхмодерно и уникално – това е банята на семейство Коеви. Изборът на колекцията Sadler на Ideal Standard е проява на вещия подход и изискания вкус на собствениците. Интегрираният към мивката смесител, без видим отвор за оттичане и преливник, осигурява максимален комфорт, съчетан с последните тенденции за минимализъм в дизайна.

 

Категория “Хотелска и бизнес баня”

В категория “Хотелска и бизнес баня” - журито избра за победител бизнес банята в Адвокатско дружество “Борислав Боянов и Ко”. Призът бе връчен на Иван Александров – автор на проекта на банята от Васил Кънев - вицепрезидент на Ideal Standard за Източна Европа. Наградата е екскурзия за двама в Тайланд.

Типична бизнес среда, съчетание на лукс и премерен дизайн – това е банята на Адвокатско дружество “Борислав Боянов и Ко”. Иновативните и ергономични продукти на Ideal Standard ще изненадат приятно всеки гост. Безкрайната линия на кръга на мивката Venice, комбинирана със смесителя Cera GL400, аристократичната осанка на тоалетната Calla и комфорта на душкабината Prestige, създават усещането за елитарност, сигурност и стабилност.

Всички участници с номинирани бани, останали извън избора на журито, също получиха подарък - смесител за кухня с вграден филтър за пречистване Clear Tap.

Наградата на публиката

Наградата на публиката, гласувала в сайта www.banianagodinata.com в категория Семейна баня спечели банята на семейство Проданови от Варна. Андрияна Петкова връчи наградата на Деница Проданова. Победителят получава уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България.

Това е аристократична баня, окъпана в лукс, съчетаваща иновативни продукти и класически дизайн. Семейство Проданови са заложили на високотехнологичните изделия на Ideal Standard – съвършените смесители Class, изложени в музея на модерното изкуство в Ню Йорк, разкошната вана Aqualia и елегантната хидромасажна душкабина Idea.

В категория Хотелска и бизнес баня публиката избра за победител хотел “Шератон”. Призът бе връчен от Андрияна Петкова на Дария Хаджидимитрова. Наградата е уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България.

Аристократичната и стилна обстановка на баните за пореден път доказва твърдението, че звездите на хотела се броят в банята. Разкошът е постигнат благодарение на колекция Ecco и вана Aida.

 

Награди за гласувалите

От участвалите в on-line гласуването на случаен принцип бяха изтеглени 20 участника. Наградата за всеки един от тях е смесител за вана / душ Ceraplan New.