Нямаш регистрация?

Регистрирай се тук!

Забравена парола
Начало > Баня на годината > Конкурсът до сега
23.02.2006

Баня на годината 2005

Споделяне във Facebook

На 23 февруари 2006 г. в зала София Гранд на “Кемпински хотел Зографски” в София се състоя церемонията по награждаването на победителите в конкурса “Ideal Standard баня на 2005”. Присъстващите над четиристотин утвърдени български дизайнери и архитекти, инвеститори и бизнес-партньори, представители на медиите, станаха участници в един празник на креативността и красотата.

С изразните средства на балета, изпълнен от солистите на Националната опера и балет, и виртуозните изпълнения на струнен квартет Интро, Ideal Standard сподели новата си философия, разкривайки новите измерения на банята.

Победителите бяха определени от авторитетно жури в състав:

Андриана Петкова – издател на списание „Интериорен и Строителен Салон”.

На финала бе хвърлена ръкавицата за нови предложения (професионални или любителски) в рамките на новия конкурс “Баня на 2006”. Новото изкушение на Ideal Standard е екзотична ваканция за двама в Тайланд.

НОМИНАЦИИ ЗА СЕМЕЙНА БАНЯ

НОМИНАЦИЯ 1

Полет на въображението

Тази номинирана баня, както и останалите бани на Цветелина Новосад от Велико Търново притежават артистичния характер на собственичката си. Това е резултатът от една богата фантазия и възможността да я реализираш. Радваме се, че Ideal Standard е избран за партньор в създаването на това вълшебно, приказно пространство.

 

НОМИНАЦИЯ 2

Отпускаща елегантност

Семейство Иванови от Казанлък е създало среда, която умиротворява. Меките форми и земните цветове галят сетивата и те карат дасе чувстваш спокоен. А професионалното око открива тук един вещ избор на функционалност, гарантираща комфорт.

 

НОМИНАЦИЯ 3

Модерно място за собствения комфорт

Румяна Георгиева от София залага на последните иновационни продукти от Ideal Standard, с което си осигурява максимален комфорт, съчтан с последните тенденции за минимализъм в дизайна.

 

НОМИНАЦИЯ 4

Почивка за сетивата

Вероятно Ети Тодорова от София е повлияна от източната философия и е създала помещение, пълно с тиха красота, в което лесно се освобождаваш от всекидневния стрес. В същото време това място е ултрамодерно благодарение на висококачествените материали и иновационни продукти.

 

НОМИНАЦИЯ 5

Усещането, че живееш в чистата природа

Проектът на Дизайн Център Артистика, гр. Русе е повлиян от стила Нечъръл на Ideal Standard. Без съмнение собственичката Анета Тодорова може да се наслади на усамотение и отдих в близка до природата среда.

 

НОМИНАЦИЯ 6

В хармония със себе си

Семейство Козалиеви от София са комбинирали различни стилове, съчетавайки любимите неща с последните технически решения, стигайки до нова стилообразуваща концепция. Един от начините да разчупиш стереотипа и да създадеш пространство, пълно с романтика например.

 

НОМИНАЦИИ ЗА ХОТЕЛСКА И БИЗНЕС БАНЯ

НОМИНАЦИЯ 1

Типичната бизнес атмосфера, тук, в хотел Грийнвил София, е разчупена с постигнатата изисканост на детайла. Удоволствието за гостите е осигурено от комбинацията между функционалност и красота. Поздравления за Арх. Петко Маринов, проектирал този хотел за Феър Плей Интернешънъл АД.

 

НОМИНАЦИЯ 2

Топъл домашен уют струи от баните на Апартмънт хаус, Изток , София. Алтернатива на комфортната, но студена бизнес-обстановка. Елементи на лукс подсилват особеното състояние, в което без съмнение ще изпадне всеки гост на този хотел. Поздравление за Феър Плей Интернешънъл АД.

 

НОМИНАЦИЯ 3

Окъпани в лукс ще бъдат гостите на Резиденция Росенец край Бургас. Тук продуктите с марка Ideal Standard са използвани по предназначение – осигуряват комфорта на гостите и престижа на хотела. Поздравления за Минстрой холдинг АД.

 

НОМИНАЦИЯ 4

Звездите на хотел Европа в Хасково наистина се броят в банята. Аристократичната и благородна атмосфера на апартаментските бани създава усещането за изключителност. Без излишни украшения, но с внимание към детайла. Поздравления за: Монолит АД.

 

Спечелилите

Победителите в националния конкурс “Ideal Standard Баня на 2005” са:

Категория Семейна баня

Ети Тодорова, гр. София
Победителката се награждава с 5 дневна ваканция в Мексико за двама.

Ахим Пол връчи наградата на Ети Тодорова

 

Категория Хотелска и бизнес баня

Хотел Европа, гр. Хасково
Победителят се награждава с 5 дневна ваканция в Мексико за двама.

Васил Кънев връчи наградата на Иван Гавриков, Изп. Директор на Монолит АД

Всички останали участници с номинирани бани, получиха смесител за кухня с вграден филтър за пречистване Clear Tap.

Наградите на публиката

В категория Семейна баня:

Димитър Козалиев, гр. София
Победителят получи термостатен смесител за вана/душ Ceratherm 300

Ади Петкова връчи наградата на Козалиев

В категория Хотелска и бизнес баня

Хотел Европа, гр. Хасково
Победителят получи термостатен смесител за вана/душ Ceratherm 300.

Ади Петкова връчи наградата на Иван Гавриков, Изп. Директор на Монолит АД